Vertraging bij scannen barcodes op picklijsten
Incident Report for Picqer
Resolved
De aanpassingen die zijn toegepast hebben de problemen bij het scannen van producten verholpen. Alles is stabiel en performed weer goed.

Na een eerste melding van traagheid bij het scannen van producten om 7:25 is direct een onderzoek gestart. Hieruit werd duidelijk dat het scannen van producten op alle picklijsten ongebruikelijk lang duurde. De verwerking van scan requests nam veel verwerkingstijd in beslag en ook andere acties in Picqer duurden langer. Er is gewerkt aan een oplossing welke rond 9:20 klaar was en toegepast werd op het platform. Direct waren de snelheden al veel beter en de afgelopen uren bleven we dit monitoren. Tussentijds zijn er geen nieuwe bijzonderheden gesignaleerd en de werking en snelheid zijn stabiel.
Posted Jun 18, 2021 - 11:46 CEST
Monitoring
De aanpassing is inmiddels toegepast. We zien de snelheid verbeteren en blijven het platform monitoren.
Posted Jun 18, 2021 - 09:44 CEST
Identified
We hebben een aanpassing gemaakt die nu wordt uitgerold. Zodra dit klaar is bekijken we of de snelheid terugkeert naar het gebruikelijke niveau.
Posted Jun 18, 2021 - 09:29 CEST
Update
We zijn nog bezig met het onderzoek naar de oorzaak. Het scannen van producten op picklijsten duurt langer dan gebruikelijk. Zodra we meer weten updaten we deze pagina.
Posted Jun 18, 2021 - 09:08 CEST
Investigating
Op dit moment werkt het scannen van barcodes in Picqer niet geheel naar behoren. We onderzoeken de oorzaak. Zodra we meer weten updaten we deze pagina.
Posted Jun 18, 2021 - 08:16 CEST
This incident affected: Picqer (Picqer Core).